Спелео инфо ден

СК Златоврв на 23 Февруари, во центарот на Прилеп, организираше информативен спелео ден, каде беа демонстрирани спелеолошките техники, беа промовирани активностите на клубот, а посетителите имаа можност и самите да пробаат дел од техниките.
Воедно настанот беше искористен за информирање на граѓаните на Прилеп дека клубот врши упис на нови членови.
Фотографии од настанот може да се најдат на нашата ФБ страница.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.